3 reaktioner till “Seko justerar förbundsavgiften från årsskiftet”

  1. Mkt sjukskrivningar under pandemin så klart men det verkar som att folk fortfarande är ”flitiga” med att sjukskriva sig. AG får nu betala priset för att dom alltid ska ligga precis på gränsen för hur mkt folk dom behöver och det ska snålas in överallt och det finns överhuvdtaget inte ngn anledning för anställda och vara lojala och gå till jobb även om man är krasslig , AG har bäddat den bädd den nu får ligga i.

    Gilla

  2. Hej Seko!

    Jag ville bara säga att ni gör så bra jobb! Vi har så bra scheman på Pågatågen, man känner sig pigg och fräsch, passen är lagom långa! Jag tycker också det är härligt med en hel timmes obetald rast så att man får möjlighet att uträtta lite ärenden. Sug nu åt er av detta, ni är bäst!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s