Framsida

Nej till avsteg!

Vi har i dag haft en förhandling om förutsättningar för nästa tidtabell T:18. Arriva presenterade ett förslag till avsteg från kollektivavtalet samt förslag till typshema med inriktning mot morgon, kväll eller bland. Det fanns vissa smärre förbättringar mot det vi har i dag men det var långt ifrån tillräckligt för att vi skulle kunna acceptera det.

Seko har alltså i dag sagt nej till några som helst avsteg från kollektivavtalet. Nu kommer arbetsgivaren att göra en körning på nya turer baserat på avtalet. Hur arbetstiden sen skall förläggas får vi återkomma till när förslag väl kommer.

Mer info kommer nästa vecka.

En reaktion till “Nej till avsteg!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s