Framsida

M-SI-HB

Vi har idag haft MBL med fortsatta diskussioner om T18. Förra MBL kom vi ju överens om att vi skulle ha en överenskommelse om rasterna. De kommer från och med 1 maj att ligga minst 45 minuters rast varav 30 minuter är obetalt.
På dagens MBL fick vi även med att det ska ligga en spärr på 4:05 istället för 5 timmar när man ritar turer. Det betyder i praktiken att inga turer med mer än 4 timmar och 5 minuters åkning ska komma ut. Det påverkar inte 5 timmarsregeln utan endast hur turerna ska ritas. Men trevligt att slippa Simris!

4 reaktioner till “M-SI-HB”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s