Framsida

Rapport från årsmötet

Den 22 mars hade SEKO klubb Pågatåg årsmöte. Vi hade lånat IF Metalls lokaler i Helsingborg och kl 16 drog vi igång mötet.
Vi gick igenom ekonomin och verksamheten från 2017 och där fanns inget speciellt att anmärka på. Vi gick sedan över till val och vi valde in en ny styrelseledamot, Jenny Månsson, tågvärd i Ystad. Hon valdes in på ersättar-plats.
Då vi väljer våra förtroendevalda på 2 år var ca hälften av den sittande styrelsens platser öppna. Lars-Åke Persson fick förtroende som ordförande i två år till. Magdalena Ahlén, Stefan Pinjefors, Ola Brunnström och Camilla Persson valdes om som ordinarie styrelseledamöter.

Vi valde även Anders Eliasson och Thomas Blixt Hansson som revisorer samt Jörgen Duholm och Margot Pålsson till revisorsersättare.

Till valberedning valdes samma som tidigare, Jörgen Duholm och Amir Lubishtani.

Styrelsen ser därmed ut såhär efter Årsmötet:
Lars-Åke Persson
Magdalena Ahlén
Barbro Granstedt
Fredrik Nilsson
Stefan Pinjefors
Ola Brunnström
Camilla Persson
Michael Burnett-Cargill
Jenny Månsson

Vi diskuterade självklart mycket om turer, arbetstider och allt annat som är på tapeten men det är svårt att redogöra för allt här. Mycket har behandlats i tidigare blogginlägg. En viktig sak är att medlemmar från växlingen flaggade för att deras verksamhet faller i skymundan. Styrelsen tar till sig det och ska se till att ingen del av organisationen glöms bort. Vi kommer att ta upp det på nästa styrelsemöte som är den 28 april.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s