Framsida

SEKOs utbildning

Hej alla!
Vi har fått lite frågor om utbildningen som vi i klubben håller. Utbildning är riktad till alla anställda på Arriva. Att gå utbildningen i dessa tider är ganska populärt. Vi försöker få med så många som möjligt, men det finns faktorer som spelar in. Det ska finnas lokal ledig, vi ska få loss deltagarna, deltagarna ska ha tid, deltagarna ska se kallelsen osv. Mycket som ska klaffa. Vi försöker att ta ut med spridning över åkstationer och yrkeskategori så det ska vara lättare för oss att få loss er.
Alla får gå oavsett facktillhörighet då vi tycker att det är viktigt att alla känner till sina rättigheter. Vi har dock en del begränsningar, vi har inte hur mycket tid som helst. Men vi lovar att göra allt för att så många som möjligt får gå utbildningen, och så snabbt som möjligt. Fortsätt att anmäla er så hör vi av oss. Ni som redan anmält er, ha is i magen så kommer det kallelse under våren vi går .

Du anmäler dig via formulär: KLICKA HÄR

Mvh
SEKO klubb pågatåg

5 reaktioner till “SEKOs utbildning”

  1. Hej!
    En fråga om arbetstid:
    Jag har en fredag före fri helg som har varit Ring PPL. Nu har de lagt in ett pass som slutar 22:45 utan att fråga om det är ok. Vad gäller i detta fallet? Kan de lägga ända fram till 0:00?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s