Framsida

SEKO bjuder på Big Bowl

Senaste halvåret har varit minst sagt tungt men nu ska vi vända det här! Att ses och ha roligt är minst lika viktigt som att kämpa för våra löner och arbetsvillkor. Så se till att ta dig tid och följ med. Kvällen arrangeras av SEKO-aktiva i Malmö och alla medlemmar är varmt välkomna! Lördag 27:e april(ojämn vecka) och lördag 18:e maj(jämn vecka) bjuder SEKO alla medlemmar på mat och bowling på Big Bowl i Malmö. Vi startar kl 18:00 med buffé och sen blir det bowling. Vi kör två helger så alla ska ha möjlighet att vara med. Big Bowl är stort men inte oändligt, så boka i tid så du vet att du får en plats. Vi har preliminärbokat för 40 personer men utökar allteftersom.
Vi stänger bokningen 10 dagar innan respektive datum. Tänk på att om du inte kommer så måste klubben betala för dig i alla fall.

Klicka här för att anmäla dig

bowl.jpg

Capture.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s