Framsida

Om tillfällig överenskommelse

Hej medlemmar

Igår hade vi möte med styrelsen och gick bland annat igenom förslaget om tillfällig överenskommelse kring raster och undersökningen om detta som vi har haft ute. En överväldigande majoritet stödde förslaget att göra en överenskommelse om raster och det kommer vi nu att arbeta för. Datum för MBL är satt till den 1 mars så det är då vi kommer att diskutera detta med Arriva.
I övrigt ligger de flesta frågor fortfarande på central förhandling och vi får vänta på ett utslag därifrån innan vi kan gå vidare med dem. En fråga som vi gärna vill ha löst så snart som möjligt är den om fridagsnycklar. Många jobbar idag många dagar i följd utan vila och vi vill poängtera att dessa fridagsnycklar INTE är förhandlade med facket. Vi ligger på hårt om detta och hoppas att det kan få en snabb lösning.

Mvh
Styrelsen SEKO klubb Pågatåg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s