Framsida

Fortsätt att rapportera in

Innan KGS togs bort som dubbelbemanning så uppmanade vi er att vara noga med att rapportera in allt hot och våld i mobiva. Vi är glada att se att vi då började få in bra med rapporter. Detta är extra viktigt nu när vi åter har mycket ensamarbete även på helgkvällar. Efter sommaren så kommer vi att gå igenom rapporterna och utvärdera hur vi går vidare. Skyddet får då ta beslut om vi vill att arbetsmiljöverket ska titta på frågan. 2012 lade arbetsmiljöverket ett skyddsstopp på ensamarbete det drogs tillbaka när Arriva satte in dubbelbemanning på utsatta tåg. Nu när vi har det nya upplägget med larmknappen så får vi utvärdera om det är tillräckligt eller om arbetsmiljöverket behöver titt på det. Vi har mycket hot och våld på tågen, det är avgörande att vår arbetsmiljö är säker.
Fortsätt att rapportera in!

2 reaktioner till “Fortsätt att rapportera in”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s