Framsida

Övertid/mertid får inte läggas på utlägg

Nu kommer utlägget för maj och vi har återigen fått rapporter om att vissa fått fler timmar utlagt än anställningen. Det brukar kallas för periodövertid och är inte tillåtet. Detsamma gäller för mertid. Övertid och mertid är till för oförutsedda händelser och får inte planeras.
Kolla på ditt utlägg. Har du fått för mycket så kontakta PPL. Får du inte rättelse så kontakta ansvarig förhandlare i ärendet Esbjörn Klemedsson.
Kontakt: Esbjörn Klemedsson

Vi har även fått signaler att vissa fått för många FP2-dagar utlagda. Dels så ska du ha FP2 på din fridagsnyckel. Dels så ska 8 dagar läggas på våren och 6 dagar läggas på hösten. Får du fler nu på våren så kan du hamna efter i höst. Räkna dina FP2. Kontakta PPL om du fått för många utlagt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s