Framsida

Anmäl företräde till heltid!

Nästa vecka drar kampanjen om Rätt till heltid igång. I samband med detta vill vi att alla som inte ännu anmält till Arriva att man vill arbeta heltid gör det. Självklart förutsatt att ni vill ha 100%. För att vara aktuell för att gå upp i anställningsgrad måste du anmäla till din chef att du vill det. Din EC har blanketten som ska fyllas i.

Rätt till heltid kommer vi inte att få utan att vi jobbar för det så glöm inte att anmäla dig till flygbladsutdelningarna i Malmö, Helsingborg och Hässleholm! Länk finns på din e-post eller i klubbens facebook-grupp.

En reaktion till “Anmäl företräde till heltid!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s