Framsida

Sök från stiftelser senast 12:e november

Sök vid olycka och skada men även för studier men sista ansökningsdag för i år är snart så det bör göras omedelbart.

Inom spårtrafik finns ett antal stiftelser som du som råkat ut för något kan söka ur. Detta är pengar som är till för just detta så tveka inte att söka. Stiftelser är ofta lite snåriga men ansökningsformuläret är inte svårt att fylla i. Tänk på att dessa stiftelser inte ersätter förlorad arbetsinkomst utan andra utgifter du har. Det är två olika du kan söka ur som har olika formulär. Den ena samlar hela 4 stycken olika stiftelser under en ansökning. Den kallas Stiftelser för Järnvägsanställda i Sverige. Den andra heter Solhöjdens stiftelse. Du kan självklart söka från båda. Klicka nedan för att läsa mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s