Framsida

Kampanjen mot hyvling fortsätter

1 mars närmar sig med stormsteg och fortfarande ligger uppsägningar på 12 lokförare. Några har skaffat nytt jobb redan och det är fullt förståeligt. Vi känner oss inte precis uppskattade när vi får en uppsägning i handen.
Som vi skrev tidigare så har vi ingen arbetsbrist i det turpaket som börjar den 1 februari. Tvärtom sker en ganska tydlig ökning av timmar vilket borde ge 16 ny tjänster att anställa(6 av dem lokförare). Istället går företaget åt helt andra hållet och säger upp lokförare som kommer att behövas om vi ska bemanna tågen.

Vi trappar nu upp kampen mot hyvling med en ny kampanj. Vi kommer att starta med flygblad och mediakontakter så håll utkik efter listan för att skriva upp dig på flygbladsutdelningar. Vi ska visa att vi inte släpper våra arbetskamrater!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s